Miért jó nálunk dolgozni?

Hiszünk abban, hogy a vállalatunk legnagyobb értékét a munkatársaink jelentik, a siker záloga a hatékony és együttműködő csapatként elért teljesítményünkben és eredményeinkben rejlik.

MINDEZÉRT ODAFIGYELÜNK A MUNKATÁRSAINKRA!

A munkáltatói stratégiánk legfontosabb célja, hogy a velünk dolgozó emberek megbecsülve, elismerve és motiválva érezzék magukat.

STABIL ALAPOKAT BIZTOSÍTUNK

Országszerte versenyképes, az átlagon felüli jövedelmet biztosítunk minden régiónkban. Széleskörű juttatási csomagunkat pedig úgy alakítottuk ki, hogy munkatársaink minden élethelyzetére a megfelelő megoldást kínáljuk.

KIVÁLÓ MUNKAKÖRNYEZETBEN DOLGOZUNK

Az egyik legmodernebb logisztikai vállalatnál dolgozunk, ahol a hatékony és kényelmes munkavégzéshez korszerű eszközök és új autóflotta áll a rendelkezésünkre. Odafigyelünk az egészségre: éppen ezért nyáron gyümölcsnapokkal, télen C- vitaminnal támogatjuk a munkatársainkat. „Tekerj a munkába” programunkkal pedig minden évben egyre több munkatársunkat ösztönözzük a kerékpárral történő munkába járásra.

FONTOS SZÁMUNKRA A MUNKA ÉS A MAGÁNÉLET EGYENSÚLYA

A tervezhető munkaidő és a szabad hétvégék biztosítása mellett is törekszünk a munkatársaink jóllétére, ezért éves szinten extra fizetett szabadnapokat garantálunk számukra. A jó közösséget a depónapokkal építjük: élvezzük, amikor együtt mulat a csapat egy dolgos munkanap után, vagy éppen egy jó ügy érdekében összefogunk és együtt valami nagyszerűt alkotunk (pl. óvoda kifestés).

TÁMOGATJUK A MUNKAVÁLLALÓINK CSALÁDJAIT

A vállalati karácsonyi ajándékozás mellett a családos munkatársainknak húsvéti és mikulás csomagokkal is kedveskedünk. Gyermek születése esetén egyszeri nagyösszegű juttatással járulunk hozzá a családtervezéshez. Az extra fizetett szabadnapokkal elősegítjük, hogy a munkatársaink minél több minőségi időt tölthessenek a szeretteikkel együtt. Az „Ajánld az ismerősöd” programunkon keresztül pedig még több családtagnak, barátnak, ismerősnek teremtünk munkahelyet, amiért a munkatársainkat extra jutalmat is fizetünk.

MUNKATÁRSAINK FEJLŐDÉSÉBEN IS PARTNEREK VAGYUNK

Hiszünk a folyamatos visszajelzésben és a kezdeményezés erejében. A teljesítményértékeléskor nemcsak az elért eredményekről, hanem az elkötelezett hozzáállásról és a közösségben betöltött szerepükről is beszélgetünk a munkatársainkkal. Díjazzuk az „Ötletláda” programban érkező legjobb javaslatokat, odafigyelünk a munkatársaink kezdeményezéseire, melyekkel tovább fejlesztjük a folyamatainkat.

KÖRNYEZETVÉDELMI TÖREKVÉSEINK

A vállalat indulása óta kiemelt figyelmet fordítunk a környezetünk megóvására. Az operációs folyamataink során keletkező hulladékot szelektíven gyűjtjük, melyet a Partnereink segítségével újrahasznosítunk. A környezetvédelem iránti elköteleződésünk egyik fontos mérföldköve volt, amikor a budapesti irodánk 2015-ben elnyerte az Erdőbarát Iroda tanúsítványt. Évről évre törekszünk arra, hogy a vállalatunk ökológiai lábnyomát minél jobban csökkentsük.

KEDVENC PILLANATAINK